Onderdelen

AcctestMuntproevers, timers en betaalsystemen 

Wij kunnen onze apparatuur leveren met verschillende betaalsystemen, van mechanische tot elektronische muntproevers of zelfs RFid en GSM betaalsystemen. Hebt u specifieke wensen bijvoorbeeld met alleen toegang voor personeel of gratis, wij bieden allerlei diverse opties.

acc3Slangen, hapsels 

Onze luchtkasten zijn standaard uitgerust met Parker slangen met een enkele staalinlage deze garandeert een veilige en lange levensduur. Verder leveren wij een grote range met verbruiksslangen van stofzuiger tot luchtslangen en slanghaspels voor elke toepassing.

AccSpleetSpleetzuigers, verlopen en mondstukken

Wij voeren buiten een grote voorraad slangen ook alle verbruiksmaterialen zoals verlopen, spleetzuigers e.d. Met name ook de eigen onverslijtbare rubberen spleetzuiger die speciaal voor Hansa service wordt gefabriceert

AccPompstockPompstokken, pompnippels en fitwerk

Diverse soorten pompstokken, kort of lang en pompnippels met het bijbehorende fitwerk behoren eveneens tot de uit voorraad leverbare onderdelen.

AccReserveReserve onderdelen

Als fabrikant en importeur van de diverse apparatuur houden wij een standaard voorraad van stofzuigermotoren tot rolborstel van onze mattenwasser. dit is noodzakelijk om uw bedrijf een probleemloze voortgang te garanderen met een korte down-time en snelle interventie